Nico en Céline lanceren in 2022 samen Pluche. Ze zijn al meer dan tien jaar een team. Eerst als koppel, dan als ouders van Lou en Renée, en nu ook als ondernemers. Verliefd op elkaar, hun gezin, het leven en de wereld. Steeds bewust én met een positieve mindset.

“Onze kinderen moeten zich goed voelen en ze mogen dat ook uitstralen. De zoektocht naar een webshop met een frisse kijk op duurzaamheid die onze waarden deelt, bleek moeilijk. Zeker als je niet wil inboeten aan design en comfort. We wisten allebei dat het beter en mooier kon. En dan twijfel je niet: je doet het gewoon zelf.”

PLEZIER is voor ons het hoogste goed. Wat is er heerlijker dan de lachende ogen en wilde haardos van je kind te zien verschijnen? Met comfortabele, duurzame en speelse kleding zitten kinderen goed in hun vel, en stralen ze dat ook uit.

Pluche is vooral een project met PASSIE. Een online kidswear store met zorgvuldig uitgekozen kleding en accessoires voor kinderen van 0 tot 12. Kleding die goed zit en nog beter voelt. Vrolijke kledij met een hoek af. Heerlijk zacht, warm, hedendaags en uniek, maar vooral duurzaam en doordacht.

Met Pluche streven we daarom naar een POSITIEVE impact, op het leven van onze kinderen, maar ook op de wereld en de toekomst.