ONS VERHAAL

MEET THE PARENTS

Nico en Céline zijn al meer dan tien jaar een team. Eerst als koppel, dan als ouders van Lou en Renée, en nu ook als ondernemers. Verliefd op elkaar, hun gezin, het leven en de wereld. Steeds bewust én met een positieve mindset.

“Onze kinderen moeten zich goed voelen en ze mogen dat ook uitstralen. De zoektocht naar een webshop met een frisse kijk op duurzaamheid die onze waarden deelt, bleek moeilijk. Zeker als je niet wil inboeten aan design en comfort. We wisten allebei dat het beter en mooier kon. En dan twijfel je niet: je doet het gewoon zelf.”

MET PLEZIER & PASSIE VOOR EEN POSITIEVE IMPACT

PLEZIER is voor ons het hoogste goed. Wat is er heerlijker dan de lachende ogen en wilde haardos van je kind te zien verschijnen? Met comfortabele, duurzame en speelse kleding zitten kinderen goed in hun vel, en stralen ze dat ook uit.

Pluche is vooral een project met PASSIE. Een kersverse online kidswear store. Zorgvuldig uitgekozen kleding en accessoires voor kinderen van 0 tot 12. Kleding die goed zit en nog beter voelt. Vrolijke kledij met een hoek af. Heerlijk zacht, warm, hedendaags en uniek, maar vooral duurzaam en doordacht.

Met Pluche streven we daarom naar een POSITIEVE impact, op het leven van onze
kinderen, maar ook op de wereld en de toekomst.

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN

ZORGVULDIG GESELECTEERD

Alle items worden zorgvuldig, vol liefde en met het oog op duurzaamheid geselecteerd.

LEES MEER

WE HELPEN GRAAG

We staan altijd ter beschikking voor jullie. Op zoek naar een leuk cadeau of niet zeker van de maat? We helpen je met plezier.

CONTACT

VERZENDING EN RETOURNERING

We verzenden gratis in België vanaf € 75 en aanvaarden elke retour binnen de 14 dagen.

MEER INFO

OPHALEN TER PLAATSE

Kom je graag je bestelling ophalen in Mortsel? Super, selecteer 'pick-up' als verzendmethode en je pakje ligt klaar om opgehaald te worden!

MEER INFO

VEILIGE BETAALMETHODES

We zorgen ervoor dat je veilig, snel en gemakkelijke kan betalen met een ruime variatie aan betaalmogelijkheden.

JOUW MENING

We vinden het belangrijk om jouw mening te horen. Contacteer ons of laat een review achter.

BEOORDEEL PLUCHE