Welkom bij Pluche, waar we onze passie voor duurzaamheid en stijl combineren en jou en je kinderen laten genieten van alle voordelen van een bewuste keuze's met duurzame kinderkleding. Ontdek hoe we merken selecteren die zich inzetten voor een betere wereld en hoe we de inspanningen van deze merken in de schijnwerpers zetten.

We hechten er veel belang aan om de waarde van duurzame en eerlijke merken te benadrukken. De merken die je in onze winkel vindt doen allemaal hun best om hun CO2-uitstoot te verminderen, met milieuvriendelijke producten en biologische materialen te werken of speciale aandacht te besteden aan eerlijke arbeidsomstandigheden.

Maar, hoe maken we dit nu concreet?

Elk product in onze winkel krijgt een persoonlijk label waarop je een of meerdere van deze beloofde waarden kunt terugvinden. Zo zetten we de inspanning van de merken en de duurzame productie net even wat extra in de

Alle producten die gemaakt worden met biologische materialen zijn gezonder, zachter en beter voor onze kinderen en de planeet.

Er wordt toegezien op eerlijk en veilig werk voor alle werknemers die bijdragen aan de productie van de kledingstukken.

Kledingstukken geproduceerd binnen Europa zorgen voor een lagere milieu-impact en steunen de lokale, ethische productie.

Bestaande stoffen worden hergebruikt om op een milieuvriendelijke manier nieuwe kleding- stukken te produceren.

Merken zetten zich bewust in om met hun processen en praktijken de impact, uitstoot en vervuiling van hun omgeving te verlagen.

 
restock